Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

Hírek

/ Miley-ról és Hannah-ról egyaránt!/

 

Miley Cyrus a Nirvana slágerét adta elő

Miley Cyrus a minap a Nirvana, Smells Like Teen Spirit című slágerét adta elő Ecuadorban.

 

Az előadás nem a legjobb kritikákat kapta, olyannyira, hogy sokak szerint Kurt Cobain biztos forgott a sírjában!

Mint azt korábban már hírül adtuk, szombaton pályafutása eddigi legnagyobb koncertsorozatát kezdte meg Gypsy Heart címmel Miley Cyrus.


Miley Cyrus Budapestre jön?

Az immár őrületnek számító Hannah Montana sztárja édesapjával, Billy Ray Cyrus-szal szerepel a népszerű sorozatban, aki egy híres country zenészt alakít. Mivel a nyár igazi szenzációjaként Billy Ray Cyrus Budapestre jön a zenekarával július végén, a szervezőknek sejtelmesen azt is „megpendítette” a zenész menedzsmentje, hogy esetleg a lányát is magával hozná, mert még soha nem látta Magyarországot.

 

 A hírt egyelőre még nem erősítették meg, de a zenész kérései azt sugallják, eléggé nagy esélye van annak, hogy Miley avagy Hannah Montana hazai rajongói személyesen is láthatják édesapja oldalán kedvencüket, persze nem a színpadon! Billy Ray Cyrus ugyanis a zenekarával lép fel, hogy élőben szólaltassák meg a legnagyobb slágereit.

Miley édesapja ugyanis több évtizede töretlenül sikeres zenész, aki az elmúlt húsz évben tizenegy stúdió albumot jelentetett meg és harmincnyolc kislemezt, valamint minden kétséget kizáróan a kor egyik legnagyobb country zenészének tartják, aki zenéjével áttört az Egyesül Államok határain és az egész világon ismertté tette ezt a stílust.


Miley Cyrus megkezdte turnéját

Megkezdte turnéját Miley Cyrus. Szombaton pályafutása eddigi legnagyobb koncertsorozatát kezdte meg Gypsy Heart címmel Miley Cyrus.

 

A Hannah Montana egykori sztárja április 29-én Ecuadorban kezdte meg Gypsy Heart című turnéját.

 

“Őszintén szólva nem tudom elhinni, hogy máris vége az első shownak.” – írta Miley a Twitterén.”Csodálatos. Kisírtam a szemem, annyira megérintett.”

 

 

Miley Cyrus szerint őt most nem igazán szeretik az USA-ban, ezért a turnéja csak nemzetközi lesz. Talán igaza is van, ugyanis több cikkben is kritizálták hiányos öltözékét.

 

 

  Sokak szerint Miley eléggé úgy nézett ki szombaton, mint a Pletykafészek (Gossip Girl) botrányos sztárja, Taylor Momsen.

A Gypsy Heart Tour (Cigány Szív Turné) több mint 20 országban lesz látható, többek között Ausztráliában, Chilében, Peruban, Brazíliában, és Mexikóban.

 

Hannah Montana: egy éve kontaktlencséje volt?

Egy régi kép, amelyen Hannah Montana, azaz Miley Cyrus egy bizonyos férfival pózol. Csakhogy éppenséggel barna szemmel...

Hannah Montana: egy éve kontaktlencséje volt?

 

2009. május 5-én egy különös fénykép került fel a világhálóra. Hannah Montana egy Gregg Sulkin nevezetű srácot ölel egy viszonlyag sötét szobában, ők ketten azonban jól látszanak. Csak egy a bibi: a megszokott zöldeskék szemek helyett egy barna szempár mosolyog a kamerába.

 

Miley Cyrus életében már sok mindent kipróbált, de úgy tűnik, még a barna szemeket is! Ki hitte volna, hogy a szőke tinisztár egy időben nem volt teljesen megelégedve zöldeskék szempárjával?

 

Felmerülhet a kérdés, hogy talán nem is Hannah. De akkor miért írtak cikket róla és Greggről? Hogy lehet, hogy ugyanolyan a haja és a ruhája is? Minden sztár egy-egy rejtély, pláne, ha Cyrus kisasszonyról van szó. Vajon milyen furcsa részletek derülnek még ki Miss Montana múltjáról? Lesz még folytatás?